Τα σταφύλια λιάζονται για να γίνει απώλεια νερού και άρα αύξηση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα και να μας δώσουν έτσι τον επιδόρπιο οίνο βινσάντο, τον απόγονο των αρχαίων "πάσσων".
Getting drunk is always fun.. Being drunk is always fun.. The morning after sucks... Αλλά από το να τρελαθώ με αυτά που βλέπω και ακούω, 1.000.000.000 καλύτερα να πιω το Βόσπορο, να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται.. Και ας ξέρω πως η επόμενη μέρα θα είναι εφιαλτική για το στομάχι μου και το κεφάλι μου!
River, σε καταλαβαίνω... Ούτε εγώ ήμουν ο καλύτερος φοιτητής... Για την ακρίβεια, ήμουνα χειρότερος από σενα... Πολύ χειρότερος... Αλλά τελικά το πήρα απόφαση και στρώθηκα...
Οίνος ευφραίνει καρδία ανθρώπου!!! Θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι γιατί ένα καλό Βισάντο θέλει μερικά χρονάκια για να ωριμάσει.... Εγώ πάντως για τον χειμώνα έχω φροντίσει οπότε Κλέαρχε κανόνισε!!!
Α! RIVER μην τον πιεις τον Βόσπορο εχεί πολύ σκατό μέσα λέμε.....
Καλά που το επισήμανες, γιατί όντως δεν είναι ξεκάθαρο στην βικιπαίδεια...
Πάτημα γίνεται, όχι, όμως, με τα πόδια, αλλά με μάγγανο, γιατί για να βγάλει ζουμί τόσο ξεραμένο χρειάζεται πολύ μεγάλη πίεση... Βέβαια τα "δροσίζουν" και λίγο με λίγο κρασί...
Τι λες τώρα..:) Να μην ξαναπώ ότι είναι από τα αγαπημένα μου ε? Το μπουκάλι που είχα πάρει από την πενταήμερη (σοδειάς 1998 ήταν) ακόμα δεν το 'χω ανοίξει.. μας είχαν πει όσο περισσότερο το κρατήσουμε τόσο καλύτερο! Cheers!
Καλημέρα!!! Μήπως να το ρίξουμε στο αλκοόλ;
ReplyDeleteΚαλημέρα!! Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και γω... :)
ReplyDeleteGetting drunk is always fun..
ReplyDeleteBeing drunk is always fun..
The morning after sucks...
Αλλά από το να τρελαθώ με αυτά που βλέπω και ακούω, 1.000.000.000 καλύτερα να πιω το Βόσπορο, να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται.. Και ας ξέρω πως η επόμενη μέρα θα είναι εφιαλτική για το στομάχι μου και το κεφάλι μου!
vinsanto!
ReplyDeleteτο αγαπημένο μου!
κράτα μου ένα μπουκάλι αν είναι καλή χρονιά.... :)
River, άσε το μεθύσι για μετά την εξεταστική σου... :)
ReplyDeleteJojo, οι ντόπιοι μιλάνε για καλή χρονιά... Θα σου κρατήσω!
Εγώ να το αφήσω. Αυτό δε μ' αφήνει.. Άσε που με το ποτό πνίγω τον πόνο μου για τα 32 (ναι τελικά είναι 32!) μαθήματα που χρωστάω...
ReplyDeleteΑπ'οτι βλεπω πρεπει να ηταν καλη η σοδια...
ReplyDeleteRiver, σε καταλαβαίνω... Ούτε εγώ ήμουν ο καλύτερος φοιτητής... Για την ακρίβεια, ήμουνα χειρότερος από σενα... Πολύ χειρότερος... Αλλά τελικά το πήρα απόφαση και στρώθηκα...
ReplyDeleteΠρέζα TV, έτσι δηλώνουν οι ντόπιοι...
Χαίρομαι που το "ακούω"! Δεν αισθάνομαι τύψεις...
ReplyDeleteΌνειρο!
ReplyDeleteΕίναι τα κρασιά που πούμε στη νίκη ή να μεθύσουμε την ήττα;
ReplyDeleteΟίνος ευφραίνει καρδία ανθρώπου!!!
ReplyDeleteΘα πρέπει να περιμένετε λιγάκι γιατί ένα καλό Βισάντο θέλει μερικά χρονάκια για να ωριμάσει....
Εγώ πάντως για τον χειμώνα έχω φροντίσει οπότε Κλέαρχε κανόνισε!!!
Α! RIVER μην τον πιεις τον Βόσπορο εχεί πολύ σκατό μέσα λέμε.....
An205, εγώ έχω αρχίσει να πίνω το μπουκαλάκι της φωτογραφίας φωτογραφίας
ReplyDelete(δεν μιλάω μεταφορικά)
Κλέαρχε, επειδή δεν κατάλαβα καλά στη βικιπαίδεια, μετά την έκθεση στον ήλιο τα πατάτε τα σταφύλια ή όχι;
ReplyDeleteΚαλά που το επισήμανες, γιατί όντως δεν είναι ξεκάθαρο στην βικιπαίδεια...
ReplyDeleteΠάτημα γίνεται, όχι, όμως, με τα πόδια, αλλά με μάγγανο, γιατί για να βγάλει ζουμί τόσο ξεραμένο χρειάζεται πολύ μεγάλη πίεση... Βέβαια τα "δροσίζουν" και λίγο με λίγο κρασί...
Τι λες τώρα..:) Να μην ξαναπώ ότι είναι από τα αγαπημένα μου ε? Το μπουκάλι που είχα πάρει από την πενταήμερη (σοδειάς 1998 ήταν) ακόμα δεν το 'χω ανοίξει.. μας είχαν πει όσο περισσότερο το κρατήσουμε τόσο καλύτερο!
ReplyDeleteCheers!
Wisdom, το βινσάντο ωριμάζει στο βαρέλι... Δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και στο μπουκάλι...
ReplyDeleteΚαλό βράδυ!!
:-) A, δεν ξέρω.. εγώ αυτό συγκράτησα. Όπως και να 'χει, το αφήνω για μια ιδιαίτερη στιγμή.
ReplyDeleteΘα το ψάξω... Σου υπόσχομαι απάντηση κάποια άλλη στιγμή...
ReplyDelete