Saturday, December 09, 2006

Ένα Χριστουγιεννιάτικο (;) δώρο για τους φίλους μου...

Αν σας άρεσε η εικόνα από το post μου "Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα" μπορείτε να κάνετε download την ίδια εικόνα σε ανάλυση 1024Χ768 που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν wallpaper... Σε μεγάλη ανάλυση φαίνονται οι ατέλειες της εικόνας... Πάντως ήταν η πρώτη μου προσπάθεια και θα προκύψουν σίγουρα και άλλες πολύ καλύτερες.... Τώρα που πήρα το κολάι!!

Κατεβάστε τη εικόνα εδώ.

10 comments:

Anonymous said...

Μας αρεσε και την κατεβασαμε ...:) αλλα εμενα δεν κινειται:( Ευχαριστουμε παντως!:)

Klearchos said...

Ίσως φταίει το πρόγραμμα με το οποιό την ανοίγεις... Δοκίμασε αρχικά να την ανοίξεις με το Firefox.... Δοκίμασε επίσης να την κάνεις wallpaper...

Anonymous said...

Eπαθα πλακα...!!!!!!!

Κλεαρχε αν μου επιτρεπεις...Προτεινω και εγω στους φιλους σου να μην την κανουν μονο save αλλα και wallpaper...Θα τις δω μετα τις γιορτες αλλα ανηπομονω να δω τις επομενες...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ

Klearchos said...

Να υποθέσω, δηλαδή, ότι τελικά κινείται; ;-)

Anonymous said...

xexe Ναι μια χαρα...;)! Προσωπικα Ευχαριστω...:)

Klearchos said...

Παρακαλώ!!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

kαι εγώ ευχαριστώ Κλέαρχε φίλε μου. Δούλεψε μιά χαρά και είναι σα να έχω ένα παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή μου.οπως είπες η χαμηλή ανάλυση δημιουργεί κάποια σπασι΄ματα αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό¨-) Περιμένουμε κι άλλα¨-) οποτε μπορέσεις φυσικά.
Α!! και μην ξεχάσεις και για κανένα ξενοδοχείο με προσβαση Κλέαρχε. Εννοώ χωρίς σκαλιά εισόδου (αντε κανα δυό) ικανοποιητικό ασανσερ, και δεν με νοιάζει να βλεπει καλντερα ντε¨-) Με το αυτοκίνητό μου θα πάω όποτε μετακινούμαι όπου θέλω. Στείλε μου τηλέφωνο και τα άλλα αστα σε μένα.

Πως έχω την εντύπωση και εγώ οτι πραγματι τα φετινά κρασιά είναι απανταχού καταπληκτικά? Και ειδικά τα χύμα. Σε θυμήθηκα προχτες σε ένα ρεμπετικο κουτουκι που βρέθηκα με την αετίνα μου και μου φάνηκε ένα ροζε θεικό. (θεικό ήταν και το φαγητό αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία ¨-)

Klearchos said...

Σάκη, θα σε έχω υπόψη μου αν βρω κάποιο ξενοδοχείο... Βέβαια τώρα είναι τα περισσότερα κλειστά...
Όσον αφορά τα κρασιά, σε λιγό καιρό θα βγουν στην αγορά και τα φετινά εμφιαλωμένα και θα δούμε τι παίζει και εκεί...

Anonymous said...

Σαφώς και αμέσως έγινε wallpaper.
Ευχαριστούμεεεεε :)))

Klearchos said...

Παρακαλώ!! Χαίρομαι που σας άρεσε...