Saturday, March 31, 2007

Άγιος Ιωάννης ο Αποκεφαλισθείς...


Εκκλησάκι στο μονοπάτι για τα ερείπια του κάστρου του Σκάρου, στο Ημεροβίγλι. Χτισμένο στην άκρη ενός βράχου έχει εκπληκτική θέα πρός την καλδέρα...



Agios Ioannis o Apokefalisthis

Διόρθωση 11.04.2007: Τελικά το εκκλησάκι αυτό δεν είναι η Θεοσκέπαστη, αλλά ο Άγιος Ιωάννης ο Αποκεφαλισθείς ή "Κατηφόρης" για προφανείς λόγους... Δείτε την Θεοσκέπαστη εδώ... Ο τίτλος διορθώθηκε....

Σύνδεσμος σε χάρτη / Link to Map: 36° 26' 4''N, 25° 25' 12''E


[ENG] Agios Ioannis o Apokefalisthis: Small church on the road to the ruins of the medieval castle of Skaros at Imerovigli of Santorini, which has a magnificent view to the caldera.

6 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

Εσύ δεν μπορεί ή ερωτευμένος είσαι με το νησί ή οικονομικά συμφέροντα έχεις ή μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία. Μιλάμε είναι εκπληκτικές.

an205 said...

Απλά καταπληκτικές!
καλό μήνα!

srm1033 said...

Καλό μήνα και μην ξεχνάς ..η Μεγάλη Πέμπτη είναι κοντά! Θέλω Πύργο.

Klearchos said...

Δήμο, μακάρι να είχα οιονομικά συμφέροντα στο νησί!! Δυστυχώς, όμως, δεν έχω...

An205, σε ευχαριστώ...

Convinced, θα κάνω ό,τι μπορώ να μην σε απογοητεύσω...

Anonymous said...

Γιατί πρέπει κάποιος να έχει περίεργα συμφέροντα για να αγαπάει ένα τόπο;
Δεν είναι μόνο άπαιχτες οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια επίσης. Τι δουλειά κάνεις Κλέαρχε και είσαι τόσο δημιουργικός; Ελπίζω να αξιοποιήσεις κάποια στιγμή τη δημιουργικότητά σου.

Klearchos said...

Anonymous, καλημέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Όσον αφορά την ερώτηση σου, είμαι μηχανολόγος μηχανικός... Λίγα περισσότερα στοιχεία μπορείς να δεις εδώ.