Sunday, April 29, 2007

Μήνυμα προς τεως Υπουργό κ. Σάββα Τσιτουρίδη

Εντιμότατε κ. Σάββα Τσιτουρίδη,

Ελπίζω να μην σας πάρει από κάτω η ιστορία αυτή... Άλλωστε ξέρετε από αυτά εσείς... Πότε ήταν η τελευταία φορά που παραιτηθήκατε; Στις 22.09.2004; Ξαναγίνατε υπουργός, όμως, μετά... Έτσι είναι η πολιτική ζωή της Ελλάδας... Η επιτομή της Οικολογίας... Μια διαρκής ανακύκλωση!! Καλό κουράγιο, λοιπόν και πάλι με μήνες και καιρούς πάλι δικός σας θα' ναι ο Υπουργικός Θώκος... Άντε στο επανειδείν!

8 comments:

ADERGHIL said...

mou arese to Entimotate!

Klearchos said...

Έτσι δεν προσφωνούν έναν υπουργό; ;)

an205 said...

Μια και έχεις μανία με την φωτογραφία πάρε μάτι όλη την ομάδα "ανθρώπων" που απαρτίζουν τους υπουργούς "μας" σίγουρα θα αναφωνήσεις "γαμώ τα υπουργεία μου"
και εγώ θα σου θυμίσω ένα σύνθημα γραμμένο με σπρέι σε κάποιο δρόμο "μην λες ποτέ γαμώ τα υπουργεία μου να το κάνεις"!!!

david santos said...

I have a surprise for my friend in Greko in mine blog. I am very been thankful.
Have a good weekend

Tf said...

Καλά του τα πες!

Το προηγούμενο ποστ το έζησα κι εγω... είχα ανοιχτή tv και μετά το έκακτο δελτίο για τη παραίτηση βλέπω διαφήμιση Το Βήμα και ένθετο με θέμα "Τσιτουρίδης:Γιατί δε παραιτούμαι"... πολύ γέλιο!

ο δείμος του πολίτη said...

Μη φοβάσαι, αν γίνει καμιά στραβή και νικήσει η ΝΔ πάλι στις εκλογές θα ξαναγίνει υπουργός. Είπε κανείς ότι ο αγώνας ενάντια στη διαπλοκή κρατά πάνω από λίγες μέρες;

Anonymous said...

χαχαχα ετσι ετσι καλημερα κλεαρχε

Klearchos said...

An205, πολύ πρόσφατα είδα στο blog Σημειώματα ότι ο Τσιτουρίδης παίζει σε γνωστό καρτούν... Έριξα πολύ γέλιο!!

Tf, καλημέρα!

Δήμο, ότι θα ξαναγίνει υπουργός το έχω σίγουρο... Ξέρεις τι γίνεται; Παραιτούνται και μετά επιστρέφουν και ως δικαιωμένοι... Καλημέρα!

32μπιτε, καλημέρα!