Wednesday, April 16, 2008

Εξελίξεις για το Στέγαστρο του Ακρωτηρίου Θήρας...


Under Construction

Κατατέθηκε την Τρίτη 15 Απριλίου από την Κοινοπραξία Έργου Ακρωτηρίου Θήρας στην Πολεοδομία Θήρας η αίτηση για την έκδοση πολεοδομικής αδείας για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης του στεγάστρου του αρχαιολογικού χώρου του Ακρωτηρίου. Η αίτηση έχει αριθμό πρωτοκόλλου 1034. Η μελέτη αποκατάστασης έχει συνταχθεί και ελεγχθεί από δύο από τις μεγαλύτερες Αγγλικές εταιρείες στο είδος τους, την Arup και την Atkins.


Σημείωση: 1034 αριθμός αίτησης σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη 1033 αιτήσεις για πολεοδομικές άδειες στην Σαντορίνη το 2008!!! Θα το πνίξουνε στο μπετόν το νησί!!


[ENG] The Consortium for the construction of the shelter of the archaeological site of Akrotiri at Thira (Santorini) submitted on 15th of April the petition for the issuance of the necessary construction permit for the restoration works, after the accident that took place on 23.09.2005. The new design was executed by Arup and checked by Atkins, both internationally known engineering consulting firms.

4 comments:

irene said...

κ είναι ακόμα απρίλης..
μέχρι το καλοκαίρι , δεν θα μείνει ούτε τετραγωνικό αναξιοποίητο..

Klearchos said...

Δεν λες τίποτα!!

Anonymous said...

Εκτός της Σαντορίνης, που είναι ένας πρωτοϊστορικός χώρος, υπάρχει και κάποιος χώρος στην Ηπειρωτική Ελλάδα, που είναι τελείως εγκατελημμένος στην φθορά του χρόνου και του ανθρώπου. Θεισόα (Λάβδα), το όνομά του αν σου λέει κάτι.

Klearchos said...

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ή το αναφέρεις τυχαία, αλλά η Θεισόα είναι το χωριό του παππού μου (του πατέρα της μητέρας μου)