Wednesday, August 27, 2008

Από την ιστοσελίδα του WWF...


Καφέ Αρκούδα: "Η αρκούδα δεν είναι εκ φύσεως επιθετική, αλλά μπορεί να επιτεθεί σε περίπτωση που νιώσει κίνδυνο για την ίδια και κυρίως για τα μικρά της".



Με την κρίση στην Μέση Ανατολή, με τον πόλεμο στο Ιράκ και με την λογική "άξονας του κακού" για το Ιράν αυξήσανε την τιμή του πετρελαίου και έδωσαν την ευκαιρία στην Ρωσία να ορθοποδήσει... Με την ανεξαρτησία του Κοσόβου έδωσαν τα ηθικά ερείσματα στην Ρωσία να μιλάει για την Απχαζία και την Νότια Οσετία... Τώρα τι θέλουν; Ας βράσουν στο ζουμί τους...

Ενημέρωση 27.08.2008 13:31 - Αντιγράφω τις δηλώσεις Дмитрий Медведев (Ντιμίτρι Μεντβέντεφ), σε σχέση με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των δύο χωρών από την Ρωσία, από την ιστοσελίδα του in.gr: "Δεν ήταν μια κίνηση που κάναμε ελαφρά τη καρδία, ή χωρίς να εξετάσουμε πλήρως τις συνέπειες [...] Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας, δυτικές χώρες έσπευσαν να αναγνωρίσουν την παράνομη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου από τη Σερβία [...] Υποστηρίζαμε με συνέπεια ότι θα ήταν αδύνατον, μετά από αυτό, να πούμε στους Αμπχάζιους και τους Οσέτιους ότι αυτό που είναι σωστό για τους Αλβανούς του Κοσόβου δεν είναι σωστό για αυτούς. Στις διεθνείς σχέσεις, δεν μπορείς να τηρείς έναν κανόνα για κάποιους και έναν άλλο για κάποιους άλλους"


[ENG] With their politics in the Middle East and Iraq and their attitude towards Iran they kept the price of petrol high giving the chance to Russia to improve impressively its economy... The independence of Kosovo gave to Russia the moral justification to foster the independence of Abkhazia and South Ossetia... What exactly they want now?

Digg my article

Share

Creative Commons License

2 comments:

philos said...

Γιατί δεν λες ότι ενημερώθηκες από το email ενός φίλου σου? :p

Και ειλικρινά το είχα σκεφθεί ότι θα το ποσταρες όταν έλαβα το mail!
Να υποθέσω ότι θα ακολουθήσει και άλλο ποστ?
;)

Klearchos said...

Προσπάθησα να βρω ποιανού είναι οι γελοιογραφία, αλλά δεν κατέληξα πουθενά...

Τι άλλο ποστ;