Monday, December 29, 2008

Όσο και να θες να περάσεις καλά...


Borovets

...υπάρχουν κάποια γεγονότα που δεν σε αφήνουν...

325 νεκροί στην Γάζα
Επίθεση με οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα


[ENG] As much as you want to have good time these days there are certain things that do not let you to... 325 dead people already in Gaza strip... Acid attack on union leader...

Digg my article

Share

Creative Commons License

1 comment:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Σωστός Κλέαρχε όταν η Μέρκελ εκείνος ο Αγγλός με υποσχετική και ο ΓάλλοΘεσσαλονικιός εραστής σαν ...ηγέτες ευρωμικροπέη κρατούν ισες αποστάσεις να περιμένουν οι Ευρωπαιοι βομβαρδισμό όπου δη οποτεδήποτε αν είναι για προεκλογικό σκοπό και την άνοδο των τιμών.... της ατιμίας τους.
Σέβομαι και εκτιμώ κάθε θρησκεία όπως την Εβραική και τον κόσμο που την πιστεύει. Συνεργάζομαι με ραββίνους και επιχειρηματίες από το Ισραήλ εδω δεν υπάρχει μπουκοτάζ στις ειρηνικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Ειναι άλλο πράγμα όμως η πολιτική ανεγκέφαλων κλεφτών και φονιάδων που κυβερναν σήμερα την υποτιθέμενη δημοκρατία του Ισραήλ που διαγκωνίζονται εν όψει της προεκλογικής τους περιόδου να εισπράξουν ψηφαλάκια μωροδουλων οικοπεδοφάγων ψηφοφόρων με όπλα μια άρτια πολεμική μηχανή και ένα θρασύτατο οικονομικό αποκλεισμό που αρχίζει μόλις φεύγουν οι τουρίστες των χριστουγέννων από την Βηθλεέμ. Ακόμα και τους διχασμένους Αραβες ενώνουν στο οφθαλμόν αντι οφθαλμού.
Σταματήστε τον πόλεμο τώρα. Ικανός πολιτικός είναι αυτός που συζητά με τον εχθρό του. ..."Τα χειρουργικά χτυπήματα" των αεροπόρων ας τα αφήσουν ,απλά θέλουν κάποιοι να ακριβύνει το πετρέλαιο.

Ο Latuff πάντα υπέροχος και καυστικός, θα τον χρησιμοποιήσω και εγώ.