Sunday, July 11, 2010

Καταφύγιο Ιπποειδών | Donkey sanctuary


Donkey Shelter
Στο Φυτώριο του Καρτεράδου της Σαντορίνης έχει διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος όπου και φιλοξενούνται ηλικιωμένα ιπποειδή. Μελλοντικός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα, όσο το δυνατόν, πιο οργανωμένο καταφύγιο για τα ζώα αυτά.

Donkey Shelter
Την καθημερινή φροντίδα των ζώων την έχουν αναλάβει εθελοντικά τα μέλη της Ένωσης Ζωόφιλων Θήρας.

Donkey Shelter
Παράλληλα, κάτω από την πίεση της ένωσης και διαφόρων διεθνών οργανισμών για την προστασία των ζώων, συντάχθηκε και εγκρίθηκε από τον Δήμο της Σαντορίνης, κανονισμός κυκλοφορίας αγοραίων επιβατηγών ζώων [1]. Ο κανονισμός αυτός είναι σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2009.

Σημείωση: Τα έσοδα από την δημοπρασία που θα γίνει για τα γαϊδουράκια της υπαίθριας έκθεσης Donkey Republic 2010 θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας οργάνωσης του Καταφυγίου των Ιπποειδών...


Σύνδεσμοι / Links:
Ένωση Ζωόφιλων Θήρας
Santorini Animal Welfare Association [1][2]
Petition to stop the abuse of Donkey Taxis in Santorini
Kykladesnews: Γαϊδουρινή ζωή τέλος στη Θήρα



[ENG] In the Plant Nursery of Santorini, at village Karterados, there is a donkey sanctuary for the old and injured donkeys and mules. The members of Santorini Animal Welfare Association (SAWA) have undertaken voluntarily the effort to take care of those animals... Moreover, under the pressure of SAWA and international organisations a new taxi donkey regulation has been drawn up and approved by Fira Municipality. It is in effect from 01.01.2009.


Creative Commons License

No comments: