Saturday, March 29, 2008

Το κάνω με πολύ θόρυβο; | Шумно Ли Го Правя?


Το τραγούδι για το Σαββατοκύριακο είναι το "Шумно Ли Го Правя" ή "Το κάνω με πολύ θόρυβο;" της Теодора (Τεοντόρα - Θεοδώρα), από το άλμπουμ της "Недовършена Целувка" (Ανολοκλήρωτο φιλί).




[ENG] The song of the weekend is "Шумно Ли Го Правя" (Do I make big noise?) from the album "Недовършена Целувка" (Unfinished kiss) of the Bulgarian singer Теодора (Teodora).
[BUL] "Шумно Ли Го Правя", една песен от "Недовършена Целувка", новия албум на Теодора.

Υ.Γ.: Σας βάζω και τον σύνδεσμο για το βίντεοκλιπ, αλλά αν είστε μιας κάποιας ηλικίας ή καρδιακοί, πάρτε πριν ένα υπογλώσσιο... Δεν θα σας κάνει κακό...

Digg my article

Share

8 comments:

Γκρινιάρης said...

Αυτά είναι....!

Μετάφραση του στίχου, που είμαι σίγουρος οτι είναι εμπνευσμένος, δεν έχει; Αν και η εικόνα μιλάει από μόνη της...!

Καλημέρα!

Andreas said...

Κατ' αρχάς Κλέαρχε θέλω να σε ευχαριστήσω για την ανταπόκριση από την πόλη της Σόφιας όλο αυτόν τον καιρό. Πραγματικά πιστεύω ότι ένα πέρασμα από το Blog σου είναι ένας μικρός ταξιδιωτικός οδηγός της πόλης. Τώρα αναφορικά με το κορίτσι μας (την Θεοδώρα εννοώ) τα λόγια περιττεύουν. Έχει να δώσει αρκετά στο... "μουσικό" στερέωμα... Χιχιχιχι... Καλοπερνάς από ότι καταλαβαίνω εκεί στα ξένα!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

"Ηρθες, ήρθες εφάνης με σουραύλι να υφάνης ,ύμνους κελεηδησμούς, ήχους εαρινούς" Από τις Ορνιθες του Αριστοφάνη γιατί ..πολύ μοντέρνο σε κόβω ... τελευταία και σε επαναφέρω στον κλασσικό ρομαντισμό εκεί στα βάθη της χερσονήσου του Αίμου.!

Dream_Rider said...

Γιατί μας τα κάνεις αυτά βρε Κλέαρχε... Είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία!!

Καλημέρα!

Klearchos said...

Καλημέρα σε όλους!!

Γκρινιάρη, άμα βρω τους στίχους θα σε ενημερώσω!!

Ανδρέα, δεν λέω, καλά περνάω... Κάνω τις εκδρομούλες μου... Έχω, γενικά, μαζέψει πολύ υλικό για την Βουλγαρία...

Διόνυσε, όταν έγραψα για τις ρουσάλκες, δεν ασχολήθηκε κανένας... ;D

Dream Rider, εγώ είχα προειδοποιήσει!! :D

Anonymous said...

Καλησπέρα, Κλέαρχε! Ασχετά με το αν απορώ γιατί κάνεις τον κόπο (θα'χεις όλο και κάποιο λόγο), θα'θελα να διορθώσω τη μετάφραση του τίτλου - "Το κάνω με πολύ θόρυβο;" - δηλαδή εγώ (αναρωτιέμαι), και δεν ρωτάω (τον συνομιλητή μου)! ;-))))

Anonymous said...

Νομίζω πια έχω όλα τα δικαιώματα να χριστώ επίσημη επιμελήτρια του Blog του Κλέαρχου όσον αφορά θέματα για τη Βουλγαρία! :-))) Χιχι, πολύ μου αρέσουν οι τίτλοι! Τι λες, αγαπητέ; Φιλιά στο κορίτσι!

Klearchos said...

Αυτοδικαίως, Ειρήνη!!