Wednesday, February 17, 2010

Οι Άγιοι Πάντες της Μπίτσα | Farský Kostol Všetkých svätých


Farský Kostol Všetkých svätých
Η ιστορία της Farský Kostol Všetkých svätých (Ενοριακή Εκκλησία των Αγίων Πάντων) στην πόλη Bytča της Σλοβακίας φτάνει μέχρι τον 13ο αιώνα. Η σημερινή της μορφή, πάντως, έχει προκύψει από εκτεταμένες εργασίες εργασίες ανακατασκευής του 1939 και του 1950.

Σύνδεσμος σε χάρτη / Link to Map: 49° 13' 22''N, 18° 33' 33''E


[ENG] The story of the Parish Church of All Saints, in the Slovakian city Bytča, goes back to the 13th century. The present form, though, it is the result of major reconstruction works that took place in 1939 and 1950.
[SVK] Farský Kostol Všetkých svätých, Bytča


Creative Commons License

2 comments:

jenny said...

τώρα να πούμε ότι δε ζηλεύουμε; ωραίες φωτό, τοπία, εικόνες...τι μηχανή έχεις (ωραίες ρυθμίσεις). τι χιλιομετρική απόσταση από πολωνία;
(φαντάζομαι βόλτα και όχι δουλειά!)
καλές εξορμήσεις
(εκτός θέματος: έχεις καμμιά πρόταση για περιοχή ζλάτογκραντ, σμόλιαν κλπ; τώρα που άνοιξε από ξάνθη ο κάθετος άξονας θα γίνει εξόρμηση προσεχώς-σίγουρα μέχρι φιλιππούπολη. κανα θερμό λουτρό;ξεσκόνισα το μπλογκ, αλλά αν έχεις κάτι...)Ε.

Klearchos said...

Jenny,

Βρέθηκα εκεί στην πηγαίνοντας από Πολωνία για Βουλγαρία για να μεταφέρω τα πράγματα μου...
Πιστεύω ότι κάνεις πολύ καλά που σκέφτεσαι τις εξορμίσεις στην Βουλγαρία... Ειδικά τα μέρη της οροσειράς της Ροδόπης είναι πολύ όμορφα... Έχω κάνει την διαδρομή αρκετές φορές, αλλά δεν έτυχε να σταματήσω σε εκείνα τα μέρη, πέραν από λίγο στο Σμόλιαν... Το πιο χαρακτηριστικό από τα μέρη της περιοχής είναι οι λεγόμενες θαυμαστές γέφυρες, ένα φυσικό φαινόμενο. Επίσης κοντά σχετικά είναι το χιονοδρομικό του Παμπόροβο. Το ίδιο το Ζλάτογκραντ είναι πολύ όμοργο, με παλιά παραδοσιακή πόλη.